Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
BBQ Workshop 2.0 - NL BBQ REBEL 6 mei en 25 mei
-
Breng je skills met deze workshop naar het volgende niveau. Je bereid zelf sauzen, dressings, vlees, vis, groenten, schaaldieren en een dessert. Tijdens de workshop kun je werken met een kamado, een braai, een smoker en kun je koken boven open vuur.
BBQ Workshop 2.0 - NL BBQ REBEL
Bij deze workshop moeten de handen uit de mouwen worden gestoken door alle deelnemers. Er is veel aandacht voor verschillende technieken en smaken. Ook als je nog niet zo veel bbq ervaring hebt kun je hieraan meedoen. Tijdens deze workshop staat de bereiding op verschillende vuren centraal. Samen met je groepje maak je meerdere gerechten. Iedereen werkt mee en samen met de hele groep bereid je 1 groots diner.
Tijdens deze workshop bereid je zelf sauzen, dressings, vlees, vis, groenten, schaaldieren en een dessert.
Tijdens de workshop kun je werken met een kamado, een braai, een smoker en kun je koken boven open vuur.
Om ervoor te zorgen, dat de workshop van hoge kwaliteit is, is het maximaal aantal deelnemers 20.
Je bereidt o.a.:
- O’donnells cocktail
- Kreeft
- Tokio Style Ribeye
- Oesters
- Yakitori
- Zalm van de plank
- Caveman style tomahawk
- Pumkinbread camembert
- Cherry coke ribs
- Louisiana fatty
- Spaanse burger
- Smashed crispy potato
- Wagyu beef
- Tataki beef
- Spring rolls
- Waffle & chicken.