Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Kamado 1.0 BBQ workshop - 11 april 17.00 uur - 21:00 u Smokey Basterds Edition - inclusief drankjes
-
Heb je net een kamado gekocht, of twijfel je nog? Dan is deze workshop perfect voor jou. Gedurende 4 uur leer je alles over bbq-en op een kamado of gesloten barbecue.
Workshop - Kamado 1.0
Heb je net een kamado gekocht, of twijfel je nog? Dan is deze workshop perfect voor jou. Gedurende 4 uur leer je alles over bbq-en op een kamado of gesloten barbecue.
Tijdens de workshop zullen we wat praktische zaken bespreken en uitleggen over de BBQ’s, accessoires, houtskool en verbranding. Maar gaan we vooral aan de slag om de eerste technieken in de praktijk te brengen.
We gaan koken met de technieken, direct, indirect, grillen, hoge temperaturen en veel lekker eten en genieten van een toffe dag/avond!
Dit kun je verwachten:
- 4 uur zelf aan de bak; we helpen, maar jij gaat koken!
- Je leert hoe je de temperatuur beheerst.
- Gebruik van verschillende soorten houtskool en rookhout.
- Gebruik van de belangrijkste accessoires.
- Je leert de basistechnieken tijdens de workshop.
- Een mooie middag of avond genieten van lekker eten, drinken, muziek met vrienden of collega's.
Welke gerechten gaan we zoal maken:
- Tomahawk Chimmichurri
- Cheesecake
- Pulled Chicken BBQ Pizza
- Cubaanse Zalm Mojo
- Cheddar & Jalapeno worst
- Raclette BBQ Burger
- Buffalo Chicken Wings
- Japanse Bavette Roll
- S ’Mores
- Hibachi Steak Teppanyaki
- Skillet Sambal Badjak, Gruyère, Andijvie en Old Amsterdam
- Cheesy Chicken
- Stuffed potatoes
- Gamba’s Jalapeno
- BBQ brood & Dips
- Gekarameliseerde ananas met kokos en rum
Deze workshop is inclusief drankjes.
Ontvangst: 17.00 uur
Start workshop: 17.30 uur
Einde: ca. 21.00 uur
Geen specificaties gevonden
- Gewicht 10000000
- Size Z 3