Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (38)
- + KAMADO ACCESSOIRES (377)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (128)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (81)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (65)
- + RECEPTEN (112)
- + SALE (104)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (13)
- Vlees, Vis en Gevogelte (0)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Gepofte aardappel caveman style
Gepofte aardappel Caveman style
Bij barbecueën denk je al gauw aan een lekker groot stuk vlees of een goede moot vis. Maar dat smaakt nog beter als je er een lekker bijgerecht bij kunt serveren. Zo vinden wij bijvoorbeeld gepofte aardappel altijd goed; lekker makkelijk maar vooral erg lekker! Maar deze gepofte aardappel is niet doorsnee; dit is een echte “Cave man” aardappel. Je legt de aardappel dus gewoon zo tussen de kolen.
Wat heb je nodig voor gepofte aardappel Caveman style?
Ingrediënten:
- 4 grote (zoete) aardappelen
- Bekertje crème fraise
- Mayonaise
- Verse peterselie
- Verse bieslook
- Peper en zout
Hoe maak je de gepofte aardappel Caveman style op de BBQ?
- Neem de aardappelen uit de zak en gooi ze tussen de kolen.
- Laat zo ongeveer 45 minuten garen tussen de kolen.
- Ondertussen het je genoeg tijd om je sausje te maken. Hiervoor meng je de crème fraise, mayonaise, peterselie, bieslook, peper en zout.
- De aardappels zijn gaar als je er met je duim in prikt en deze afdruk erin blijft staan.
- Haal ze dan uit het vuur, snijd ze doormidden, lepel ze uit en doop je hap lekker in de saus.
Tip van de Pitt master:
- De bereidingstijd is natuurlijk wel afhankelijk van de hitte van de kolen, dus de tijd die wij aangeven is een indicatie.
- Liever geen sausje maar wel een extra smaakje? Strooi dan wat Pablo's potatoes over de snijkanten heen.
- Dit recept is heerlijk met zowel zoete aardappel als gewone aardappel als het maar caveman style is!