KamadoBBQ.nl

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF €100,-
  • 20 JAAR GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • KLANTWAARDERING 9,8
  • |
  • |
  • Registreren

Set gietijzeren ronde steakplaten met losse handle - 20,5, 25 en 32 cm van Keij Kamado®

  • Meer Keij Kamado®
  • Een gietijzeren koekenpan wordt ook wel skillet genoemd. Gietijzer absorbeert veel hitte en de dikte van de pan zorgt ervoor dat die ook goed heet blijft. Hierdoor is een skillet zeer geschikt om goed heet te braden, maar ook lang te sudderen.
€65,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
... updating the shopping cart ...
Zet op verlanglijst
  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF €100,-
  • 20 JAAR GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • KLANTWAARDERING 9,8

De voordelen van deze set steakplaten en losse handle

Mooie degelijke gietijzeren steakplaten in 3 verschillende maten. Zo ben je in 1 keer klaar! Perfect voor het maken van scrambled eggs, kleine en grote maaltijden, bijgerechten of desserts (tarte tartin!). De steakplaten zijn geweldig om te sauteren, searen, bakken en om je gerechten op te serveren (pas op: HEET!). In de oven of op de BBQ, het kan allemaal.

Doordat de steakplaten geen handvaten hebben is er nu de handle! De handle is super handig om je plates mee op te pakken. Ze handle klemt zichzelf vast als je de plate optilt en is ook makkelijk weer los te maken.

Onderhoud van een gietijzeren steakplaat en de handle

Voor het eerste gebruik is het belangrijk de pan te seasonen:

Maak de pan of handle goed schoon met water en afwasmiddel. Zet het vervolgens in de oven of op de barbecue (160-200 graden) en verwarm de pan minimaal dertig minuten. Maak de pan hierna goed schoon met een doek of keukenpapier.

Vet de gietijzeren pan daarna in met Crisco, geklaarde boter of rijstolie en haal het overtollige vet weg met een doek of keukenpapier. Plaats de pan terug in de oven of op de barbecue en verwarm deze voor een uur. Laat deze daarna afkoelen en neem het overtollige vet weer weg. Wanneer de pan is afgekoeld, vet deze dan nog 1 keer in. Verwarm nogmaals een uur in de oven of op de barbecue. Nu is de pan klaar voor gebruik.

LET OP: gebruik geen zonnebloemolie voor het seasonen, daar gaat de pan van plakken.

Na gebruik volstaat een sopje van water met een paar druppels afwasmiddel om de pan schoon te maken. De gietijzeren pan is niet geschikt voor de vaatwasser. 

Tip: Toch iets te lang laten staan met water erin? Geen nood, de vliegroest die dan ontstaat, verdwijnt als sneeuw voor de zon als je de pan opnieuw seasoned!

Eigenschappen van deze skillets

steakplaat 1: 

  • Breedte: ca. 20,5 cm
  • Diepte: ca. 3 cm
  • Gewicht: ca. 0,5 kg
  • Volume: ca. 0,9 liter

Steakplaat 2:

  • Breedte: 25 cm
  • Diepte: ca. 3 cm
  • Gewicht: ca. 0,8 kg
  • Volume: ca. 1 liter

Steakplaat 3: 

  • Breedte: 32 cm
  • Diepte: ca. 3 cm
  • Gewicht: ca. 1,5 kg
  • Volume: ca. 1,5 liter

Handle:

  • Lengte: 13,5 cm
  • Breedte: 4 cm

Algemeen:

  • Zeer gelijkmatige hitteverdeling 
  • Perfect voor searen, sauteren, bakken, koken 
  • Geschikt voor:
    • Gas
    • Halogeen
    • Inductie
    • Keramisch
    • Elektrisch
    • Oven
    • Barbecue
    • Zo tussen de kolen

Geen specificaties gevonden

  • EAN 8720254416076
  • Gewicht 2000
  • Volume 2400
  • Size X 32
Gerelateerde producten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2020 KamadoBBQ.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »