Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
USA BBQ Workshop - Smokey Basterds Edition - 23 maart 12:30 - 18:00 uur - inclusief drankjes
-
De gaafste en dikste USA workshop die Smokey Basterds ooit heeft bedacht! Alles gaat natuurlijk op de Amerikaanse manier, veel op de smoker, open vuur en de Kamado. Samen met de Pitmasters van Smokey Basterds beleef je een fantastische middag.
USA BBQ Workshop
Geniet van de mooiste en lekkerste lokale BBQ-gerechten uit het land waar op elke straathoek wordt gebarbecued.
Alle BBQ-methodes die ze in de USA hebben komen hier voorbij. We maken gerechten op de smoker, open vuur, de Kamado, Santa Maria Grills en Parillas. Het werken met gietijzer zoals de Dutch oven, roosters en Skillets komt ook uitgebreid aan bod, ook voor de lekkerste desserts!
Om 12:30 staat de koffie klaar. Maar om 13:00 uur gaan we echt aan de slag met elkaar om alles te bereiden met elkaar. Een gedeelte komt voorbij als snack en een gedeelte als het diner.
Je proeft dus alles en je hebt natuurlijk zelf ook een groot aantal gerechten voor de boeg om te maken.
Dit kun je verwachten:
- Pigs in a Blanket " Jalapeno poppers"
- Texas Hill Billy Brisket
- Big Bob Gibson Chicken
- Mudpigs
- New Orleans Oysters
- T-Bone & Tahini BBQ saus
- Jerk Duck & Peach
- Jack Daniel's Fire & Cherry Ribs
- BBQ Hash
- Rootbeer & Dr Pepper cherries
- Nashville Sloppy Joe
- Long Island Shrimp Meatballs
- Honey bacon baked potatoes
- Peach Cobbler
- Traditional Carolina Pulled Pork
- Texas BBQ saucages
- Beer, Cod & Tartare
- Spring chicken & Coca Cola
- Provolone BBQ flatbread
- Kansas City Rub Rib-Eye
Dit is alvast een impressie van wat we gaan doen die dag.
100% genieten reserveer nu!
De workshop is inclusief drankjes
Locatie:
KamadoBBQ
Amsteldijk Zuid 198 B
1188 VP Amstelveen
Geen specificaties gevonden
- Gewicht 10000000