Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Workshop Kamado BBQ 3.0 Culinair - Smokey Basterds Edition - 30 november 12:30 - 18.00 uur - inclusief drankjes
-
Wil je op culinair gebied het maximale uit je kamado halen? Dan is dit dé workshop voor jou! Tover de mooiste en gaafste gerechten van de kamado op tafel en verras al je gasten met fantastisch opgemaakte gerechten die ook nog eens heerlijk smaken.
Workshop Kamado BBQ 3.0 Culinair - Smokey Basterds Edition - Inclusief drankjes
Wil je het maximale uit je kamado halen? Dan is dit dé workshop voor jou! Tover de mooiste en gaafste gerechten van de kamado op tafel en verras al je gasten met culinair opgemaakte gerechten die ook nog eens heerlijk smaken.
Van begin tot eind, de ervaren pitmasters van Smokey Basterds leren precies hoe je deze bijzondere gerechten op je kamado maakt en hoe je ze mooi presenteert. Je bereidt de gerechten op verschillende manieren, low and slow, heet afgrillen, roken.
Je maakt gerechten die speciaal door de pitmasters van Smokey Basterds zijn ontwikkeld, maar ook gerechten van sterrenchefs die ze speciaal hebben aangepast voor bereiding op de kamado.
Daarnaast heb je tijdens de workshop de kans om gebruik te maken van diverse andere bbq’s en kun je ook werken op open vuur. Deze workshop is inclusief drankjes.
De gerechten wisselen tijdens de workshops zodat we gebruik kunnen maken van alles wat het seizoen te bieden heeft. Vlees, groente, vis, dessert alles komt aan bod. We werken uitsluitend met verse producten van de beste kwaliteit.
Dit kun je verwachten:
- 5 uur zelf aan de bak; we helpen, maar jij gaat koken!
- Tijdens de workshop helpen de pitmasters je graag om jouw skills naar het volgende niveau te brengen.
- Een mooie middag of avond genieten van lekker eten, drinken, muziek met vrienden of collega's.
- Na afloop van de workshop is de showroom van KamadoBBQ open en ontvang je 10% korting op al je aankopen.
Je bereidt o.a.:
- Kimchi Oesters
- Roy Choi’s Kalbi beef plate
- Mallmann’s Lamb & Orange, Black Pepper and Rosemary Salmuera
- Kreeft van Chef Motoyaki
- Tataki van Dry Aged entrecôte, Sake en shii-takes
- Gerookte steak tartaar met Tatsuta en Ponzu
- Gegrilde coquilles met schuim van Indiase curry en zeekraal
- Ramsay’s Steak & Bearnaise
- Tonijn met Librije’s bietjes
- Corleones spaghetti & vongole
- Unagi paling
- Hog Butter buikspek
- Squash bread, camembert, gin & blueberry jam
- Tiramisu Espresso Martini
- Geroosterde zeebaars met amandel salsa
- Bricklayer steak and burned tomatoes
- Gerookte pannacotta met Amarenen and Bourbon room
Omdat we alleen met de beste verse producten werken, kan het programma op onderdelen afwijken.
Geen specificaties gevonden
- Gewicht 10000000