Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Workshop Ultieme Vlees BBQ - Smokey Basterds Edition - 14 april 12:30 - 18:00 uur - inclusief drankjes
-
Dé BBQ workshop voor de echte carnivoor. Bij deze workshop komt alles voorbij waar je als echte vleesliefhebber blij van wordt. Bereid op verschillende soorten BBQ's zoals de kamado, smoker, plancha en open vuur.
Dé Workshop voor meatlovers
Deze workshop is speciaal voor de echte carnivoren onder de BBQ-ers. Bij deze workshop komt alles voorbij waar je als echte vleesliefhebber blij van wordt. Bereid op verschillende soorten BBQ's zoals de kamado, smoker, plancha, braai en open vuur. Geweldige gerechten met het mooiste vlees als basis.
Om 12:30 staat de koffie klaar. Maar om 13:00 uur gaan we echt aan de slag met elkaar om alles te bereiden met elkaar. Een gedeelte komt voorbij als snack en een gedeelte als het diner.
Je proeft dus alles en je hebt natuurlijk zelf ook een groot aantal gerechten voor de boeg om te maken.
Dit kun je verwachten:
- Tomahawk “Argentina Style”
- Côtes de Boeuf met butter of the Gods
- Carne Asado
- Spare Ribs uit de Hunsaker Smoker
- Short Ribs
- Heel varken aan de Asado
- Blue Cheese T-Bone steak
- Brisket
- Picanha
- Kalfszwezerik Criolla
- Cowboy Rib-Eye
- Bavette Roll Motoyaki
- Beef & Chorizo stew
- Hawaiian Chuckroll
- Tataki Dry Aged entrecôte
- Stuffed Pulled Pork potatoes
- Buffalo Chicken Wings
- Procureur rollade & Konfyt
- Bushmen’s steak
- Jamaican Chicken Jerk
- Cheesy chicken
- Amarena Breadpudding & Jack Daniel’s Fire Caramel
Dit is alvast een impressie van wat we gaan doen die dag.
100% genieten reserveer nu!
Locatie:
KamadoBBQ
Amsteldijk Zuid 198 B
1188 VP Amstelveen
Geen specificaties gevonden
- Gewicht 10000000