KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 15.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

Roken met rookmot

Rookmot is ideaal voor koud roken. Bij koud roken komt de temperatuur niet boven de 25 graden Celsius. De koud gerookte zalm kennen we allemaal wel. Maar met koud roken kun je zoveel meer! Denk eens aan zelf zout of kruiden roken, gevogelte (lekkere gerookte kip) andere vissoorten dan zalm (bijvoorbeeld paling of schar), vlees, groente en zelfs kaas!

Gebruik een cold smoke generator voor het perfecte resultaat. De cold smoke generator vul je met heel fijn en heel droog rookmot. Fijn en droog is heel belangrijk, anders smoort het rookmot en smeult het niet verder. Het rookmot niet proppen of aanstampen, maar het mot luchtig in de cold smoke generator strooien. steek een aanmaakblokje aan en leg dat op het platvormpje onder de het 'doolhof'. De rookmot zal boven het aanmaakblokje gaan smeulen en langzaam verder smeulen.

Assortiment

Ons assortiment rookmot bestaat uit de volgende smaken: 

- Appel (Apple), geeft een subtiele, zoetige rooksmaak. Deze rooksmaak gaat heel goed samen met gevogelte en varken. 

- Eiken (oak) rookhout is perfect geschikt voor het bereiden van wild, rund- en lamsvlees. Het geeft een stevige, maar niet overheersende rooksmaak af.

- Beuken (beech) rookhout geeft een milde rooksmaak die heel breed inzetbaar is. Eigenlijk gaat beech samen met alle denkbare gerechten, van vlees, gevogelte, vis tot en met groente. Het is daarnaast door de milde rooksmaak ook heel geschikt als je net begint met roken. 

Rookmot
    • Cold Smoke Generator - RVS

      Met de cold smoke generator kan je gemakkelijk je vlees, vis, kaas en groenten koud roken.

      €25,00 Uitverkocht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce