Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (38)
- + KAMADO ACCESSOIRES (378)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (129)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (84)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (68)
- + KERST SALE (59)
- + RECEPTEN (111)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (18)
- PIT BOSS GRILLS (27)
Filters
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Keij toffe cookie
Wat heb je nodig om de Keij toffe cookie te maken op de kamado?
Ingrediënten
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 120 gram rietsuiker
- 105 gram boter + wat extra om in te vetten
- 1 ei
- 4 gram vanille suiker
- 1 tl vanille aroma
- 100 gram chocolade toffee of fudge
- Snuf zout
Materialen
- Plate setter of divide and conquer
- Skillet 19,5 cm of 2 van 16 cm
- Mixer of garde
- Mengkom
- bakpapier of butcherpaper
Hoe maak je de Keij toffe cookie op de kamado?
Aller eerst steek je de BBQ aan en zorg dat deze +/-160 graden is. Voor dit gerecht ga ja indirect “grillen” of eerder gezegd bakken.
Bereidingswijze
- Bereid de skillet voor; vet deze in en knip een cirkel uit het bakpapier zodat deze alleen de bodem van de skillet bedekt.
- Mix de boter, de rietsuiker, de vanillesuiker, vanillearoma samen met het ei tot een romig geheel.
- Voeg vervolgens het zelfrijzend bakmeel en zout toe en kneed tot een mooi deeg.
- Als laatste voeg je de klein gehakte toffees toe aan het deeg en kneed je kort tot de toffees goed verdeeld zijn.
- Verdeel het deeg nu in de skillet. Dit gaat het beste met een vochtige lepel.
- Plaats nu de skillet op de BBQ en bak de cookie 30 à 35 min in de kamado. Ga je voor de twee 16cm skillets dan is 20 à 25 min bakken lang genoeg.
TIP
- Is de baktijd voorbij? Haal dan de cookie met een spatel uit de skillet. Dit voorkomt dat de onderkant van de cookie aanbrand doordat het gietijzer de warmte lang vasthoudt en daarmee de cookie dus blijft “bakken”.
Toon 1 - 11 van 11
-
Weergave
- Sorteren op