KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 15.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

Verzenden & retourneren

Verzendmogelijkheden

Je bestelling versturen we met DHL, met uitzondering van de Kamado's. Uiteraard krijg je een track-and-trace, zodat je de lokatie van je bestelling nauwkeurig kunt volgen. 

Heb je voor 15.00 uur besteld? Dan zorgen we ervoor dat je pakket nog die dag aan DHL wordt overhandigd. Door de enorme drukte bij de pakketbezorgers kan het zijn dat je bestelling daarna wat langer onderweg is dan gebruikelijk.

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in Amstelveen (Amsteldijk Zuid 198B). Je kunt dan direct een kijkje nemen in de Showroom om inspiratie op te doen. We zijn op werkdagen aanwezig van 9.00-17.00 u en op zaterdag van 10.00- 14.00 u. 

Bestellingen worden met grote zorg verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen. Je Kamado wordt zelfs in een speciale kartonnen bekisting bezorgd.

Transport Kamado's

Het verzenden van de Kamado's gebeurt met De Wit Transport. Deze transporteur heeft zich wat ons betreft helemaal bewezen. Ook zij werken met een track-and-trace (mail en sms) en de chauffeurs zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam.  

De dag van aflevering van de Kamado bepalen we in overleg, zodat er zeker iemand aanwezig is om de Kamado in ontvangst te nemen. 

Uiteraard proberen we de Kamado ook zo snel mogelijk op plaats van bestemming te krijgen, zodat je lekker aan de slag kunt. 

Verzendkosten

Echt?! Rekenen jullie nog verzendkosten? Yep, dat klopt. Het is zelfs een heel bewuste keuze. Uiteindelijk moeten de verzendkosten toch worden betaald en worden die kosten dan meestal verrekend in de verkoopprijs per product.

De meeste bestellingen die we krijgen zijn combinatiebestellingen bestaande uit meerdere producten en dat zou betekenen dat we klanten onnodig op kosten jagen, omdat ze dan meerdere keren de 'verstopte' verzendkosten betalen. Vandaar dat we voor dit model hebben gekozen: heel transparant en de kosten voor onze klant zijn onder de streep zo laag mogelijk.

In onze beleving kun je van dat geld beter iets lekkers kopen voor óp de kamado dan ons te veel verzendkosten te betalen ;-)

Land

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf

Nederland, België en Duitsland

€ 6,50 € 75,-

Luxemburg en Oostenrijk

€ 9,- € 200,-

Frankrijk en Griekenland

€ 12,50 € 250,-

 

Retouren

Blije en tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkst. Daarom besteden we veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van onze producten en de informatie op de website.
Neem bij twijfel gerust contact op voor overleg (085-0250100). We helpen graag!

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, of een accessoire toch niet passen, dan mag je binnen 365 dagen altijd gratis retourneren. Neem even contact met ons op per mail ([email protected]) of telefonisch (085-0250100), dan overleggen we of je eventueel geholpen bent met een alternatief, of dat we je geld terugstorten zodra we het artikel in goede orde retour hebben ontvangen. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce