Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
- + KAMADO (32)
- + KAMADO ACCESSOIRES (361)
- BOEKEN (33)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (80)
- + KAMADO ONDERDELEN (70)
- + RECEPTEN (118)
- + RUBS & SAUZEN (99)
- SALE (73)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (32)
- + BBQ'S - GRILLS - SMOKERS (112)
- NIEUW (0)
Pizzasteen in verschillende maten.
Hoe maak je een pizza met een pizzasteen op je barbecue
Laat de Italianen het niet horen, maar volgens ons is een pizza van de Kamado nog lekkerder dan uit de pizzaoven. De rokerigheid van de kolen geeft net die extra kick aan de pizza. De pizzastenen zijn gemaakt van extra sterk cordieriet keramiek waardoor ze heel goed tegen hoge temperaturen kunnen (onmisbaar voor een knapperige bodem). Belangrijk is om de pizzasteen nooit direct boven het vuur te leggen. Gebruik een Divide and Conquer (met beide half moon plates erin) of een Plate Setter onder de pizzasteen. De steen wordt anders te heet en dan verbrandt 'di Bodum'.
Maak de pizza op Italiaanse wijze (ondanks dat we de Kamado boven de pizzaoven prefereren, zijn we gek op Italië de Italiaanse keuken): een mooie dunne bodem en vooral niet te veel saus en beleg. Zo houd je de bodem lekker luchtig en knapperig en 'kook' je de toppings niet kapot. Pizza's maken is ook een geweldige bezigheid met kinderen: deeg maken, pizza beleggen en op de Kamado. Het mooie is dat de pizza ook zo klaar is op de Kamado. Perfect dus voor de kleine koks die niet kunnen wachten om hun culinaire hoogstandje op te eten!
De grootte van je pizzasteen bepalen
Uiteraard mag de pizzasteen niet groter zijn dan het rooster van je bbq. Zorg dat de pizzasteen in ieder geval iets kleiner is dan de binnendiameter van je vuurring, zodat de warmte in je kamado goed kan circuleren. Wij verkopen pizzastenen in vele maten. De ideale maat voor jouw barbecue zit er zeker bij.

Toon 1 - 12 van 23
-
Weergave
- Sorteren op