Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (44)
- + KAMADO ACCESSOIRES (379)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (138)
- + NAPOLEON BARBECUES (153)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (89)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (68)
- + RECEPTEN (111)
- SALE (124)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (16)
- PIT BOSS GRILLS (40)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Pulled Pork
Ingrediënten:
- 1 varkensschouder (2 kg)
- 3 eetlepels paprikapoeder
- 2 eetlepels bruine suiker
- 2 eetlepels zout
- 1 eetlepel zwarte peper
- 1 theelepel cayennepeper
Brandstof:
- Hickoryhout
Instructies:
1. Verwarm de Kamado voor op 110°C.
2. Meng paprikapoeder, suiker, zout, peper en cayennepeper.
3. Wrijf het mengsel over het varkensvlees.
4. Rook gedurende 6-8 uur.
5. Trek het vlees uit elkaar met twee vorken.
6. Serveer met hamburgerbroodjes en koolsalade.
Tips:
- Gebruik een marinade-injector om appelsap aan het vlees toe te voegen voor extra smaak.