Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (38)
- + KAMADO ACCESSOIRES (377)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (128)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (81)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (65)
- + RECEPTEN (112)
- + SALE (110)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (21)
- Vlees, Vis en Gevogelte (0)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Pulled Pork
Ingrediënten:
- 1 varkensschouder (2 kg)
- 3 eetlepels paprikapoeder
- 2 eetlepels bruine suiker
- 2 eetlepels zout
- 1 eetlepel zwarte peper
- 1 theelepel cayennepeper
Brandstof:
- Hickoryhout
Instructies:
1. Verwarm de Kamado voor op 110°C.
2. Meng paprikapoeder, suiker, zout, peper en cayennepeper.
3. Wrijf het mengsel over het varkensvlees.
4. Rook gedurende 6-8 uur.
5. Trek het vlees uit elkaar met twee vorken.
6. Serveer met hamburgerbroodjes en koolsalade.
Tips:
- Gebruik een marinade-injector om appelsap aan het vlees toe te voegen voor extra smaak.