KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 17.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

Ingrediënten:

- 1 varkensschouder (2 kg)

- 3 eetlepels paprikapoeder

- 2 eetlepels bruine suiker

- 2 eetlepels zout

- 1 eetlepel zwarte peper

- 1 theelepel cayennepeper

 

Brandstof:

- Hickoryhout

 

Instructies:

1. Verwarm de Kamado voor op 110°C.

2. Meng paprikapoeder, suiker, zout, peper en cayennepeper.

3. Wrijf het mengsel over het varkensvlees.

4. Rook gedurende 6-8 uur.

5. Trek het vlees uit elkaar met twee vorken.

6. Serveer met hamburgerbroodjes en koolsalade.

 

Tips:

- Gebruik een marinade-injector om appelsap aan het vlees toe te voegen voor extra smaak.

Geen producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce