Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
- + KAMADO (44)
- + KAMADO ACCESSOIRES (379)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (138)
- + NAPOLEON BARBECUES (153)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (89)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (68)
- + RECEPTEN (111)
- SALE (124)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (16)
- PIT BOSS GRILLS (40)
Hibachi - Shichirin - Tafelgrill
Wat is een Hibachi tafelgrill?
Een Hibachi tafelgrill, ook wel een Shichirin genoemd, is een authentieke Japanse tafel barbecue. De Keij Kamado Hibachi is gemaakt van Cordieriet keramiek waardoor hij goed tegen hoge temperaturen kan en de warmte goed verdeelt en vasthoudt. Door de vorm is het oppervlak voor directe en snelle bereiding zo groot mogelijk en is de tafelgrill makkelijk aan te steken. De Hibachi is door zijn strakke design mooi op tafel en is lekker compact en makkelijk draagbaar. Ideaal voor gebruik in kleine ruimtes zoals balkons of onderweg op vakantie of bij een picknick.
Japanse authentieke tafel barbecue meets oer-Hollandse traditie
De Hibachi is een compacte tafel BBQ die verrassend goed combineert met de oer-Hollandse traditie van het Gourmetten. Gezellig met vrienden en familie lekker lang tafelen en geheel naar eigen smaak aan tafel zelf je gerechten bereiden op de Hibachi. Het grote verschil met het Gourmetstel is uiteraard de kenmerkende rokerige BBQ-smaak, door de directe hitte en het gebruik van houtskool.
Hoe maak je de Hibachi schoon?
Laat de Hibachi na gebruik goed afkoelen. Het RVS grillrooster kan zo in de vaatwasser (nog een voordeel van het compacte formaat!). Gooi de restanten van de kolen weg en neem de Hibachi af met een vochtige doek. De Hibachi is weer klaar voor gebruik!

Toon 1 - 2 van 2
-
Weergave
- Sorteren op