Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
- + KAMADO (33)
- + KAMADO ACCESSOIRES (303)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (139)
- + NAPOLEON BARBECUES (145)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (37)
- + RUBS & SAUZEN (132)
- + KAMADO ONDERDELEN (67)
-
+
RECEPTEN
(75)
- Bijgerechten van de BBQ (20)
-
Hoofdgerechten van de BBQ
(37)
- Parelhoenfilet op Cederhout (5)
- Iberico Rack (12)
- Picanha (3)
- Beer Can Chicken variatie - Cola Can Chicken (8)
- Makkelijke zalm van de BBQ (7)
- Zalm op de BBQ - Warm gerookte zalm (18)
- + Pulled Pork (0)
- + Gegrilde Knoflookgarnalen (0)
- +Ossenhaas met Kruiden (0)
- Oezbeekse Plov uit de Kazan en van de kamado (0)
- BBQ desserts en Keij zoete verwennerijen (20)
- SALE (98)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (26)
- PIT BOSS GRILLS (41)
-
€87,50 Uitverkocht
Keij Kamado - Shichirin - Hibachi - Tafelgrill - zwart
-
Meer Keij Kamado
-
Met de Keij Kamado Tafelgrill kan je op hoge temperaturen snel en gemakkelijk grillen. Gezellig samen barbecueën aan tafel met deze mooie draagbare Hibachi voor een authentieke Japanse grillervaring.
Wat maakt een Hibachi zo bijzonder
Het is een Japanse grill en je kan het zien als een mini barbecue. Hij is gemaakt van cordieriet keramiek, dat goed bestand is tegen zeer hoge hitte en uiteraard ook stevig en duurzaam materiaal is. Met zijn klassieke zwarte kleur staat hij netjes op elke plek.
Wat kan je bereiden op de Hibachi
Op de Hibachi kan je veel maken. Een lekker stukje vlees of seafood grillen, of wat groentes. Om in de japanse stijlen te blijven kan je lekker teryaki kip spiesjes maken. Daarbij kook je wat noodles en die gooi je lekker in de wokpan op de Hibachi. Gegrilde groente, gerild vlees en woknoodles. Klinkt al als een geweldig lekkere maaltijd gemaakt op de Hibachi.
Wat is het verschil tussen een hibachi en een barbecue
De Hibachi is de kleinere en draagbare barbecue geschikt voor 2 tot 4 personen. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen en hij is ook te gebruiken in kleine open ruimtes, zoals een balkon. Daarnaast wordt een barbecue vaak geassocieerd met low & slow en indirect koken. Terwijl de Hibachi juist is voor het snel en direct grillen op hoge temperaturen. Voor een oer-Hollandse associatie: zie het als gezellig 'gourmetten' op een tafel barbecue lekker in de buitenlucht!
Specificaties:
- Afmeting totaal: 52 x 25 x 17
- Kookoppervlakte: 35 x 18
- Gewicht: 12,9 kg
- Materiaal: Cordieriet Keramiek
- Kleur: zwart
- Geschikt voor buiten
Geen specificaties gevonden
- EAN 8720618512697
- Gewicht 12900