Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (34)
- + KAMADO ACCESSOIRES (317)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (158)
- + NAPOLEON BARBECUES (152)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (41)
- + RUBS & SAUZEN (155)
- + KAMADO ONDERDELEN (67)
-
+
RECEPTEN
(72)
- Bijgerechten van de BBQ (20)
-
Hoofdgerechten van de BBQ
(36)
- Parelhoenfilet op Cederhout (5)
- Iberico Rack (12)
- Picanha (2)
- Beer Can Chicken variatie - Cola Can Chicken (8)
- Makkelijke zalm van de BBQ (7)
- Zalm op de BBQ - Warm gerookte zalm (18)
- + Pulled Pork (0)
- + Gegrilde Knoflookgarnalen (0)
- +Ossenhaas met Kruiden (0)
- Oezbeekse Plov uit de Kazan en van de kamado (0)
- BBQ desserts en Keij zoete verwennerijen (17)
- SALE (111)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (20)
- PIT BOSS GRILLS (64)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Pulled Pork
Ingrediënten:
- 1 varkensschouder (2 kg)
- 3 eetlepels paprikapoeder
- 2 eetlepels bruine suiker
- 2 eetlepels zout
- 1 eetlepel zwarte peper
- 1 theelepel cayennepeper
Brandstof:
- Hickoryhout
Instructies:
1. Verwarm de Kamado voor op 110°C.
2. Meng paprikapoeder, suiker, zout, peper en cayennepeper.
3. Wrijf het mengsel over het varkensvlees.
4. Rook gedurende 6-8 uur.
5. Trek het vlees uit elkaar met twee vorken.
6. Serveer met hamburgerbroodjes en koolsalade.
Tips:
- Gebruik een marinade-injector om appelsap aan het vlees toe te voegen voor extra smaak.