Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
- + KAMADO (37)
- + KAMADO ACCESSOIRES (374)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (126)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (81)
- + RUBS & SAUZEN (173)
- + KAMADO ONDERDELEN (65)
- + RECEPTEN (112)
- + SALE (109)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (19)
Baas Boards
Baas Boards:
Sinds 2019 maakt Martin de Vries, oprichter van Baas Boards, eiken snijplanken. Deze snijplanken zijn ideaal om te gebruiken bij het BBQ'en.
Is een snijplank van Baas Boards duurzaam?
Een snijplank van Baas Boards is duurzaam. Het hout is circulair en wordt bij voorkeur lokaal ingekocht. Jouw toekomstige snijplank van Baas Boards kan dus zo een eiken tafel of vloer zijn geweest. Zelfs het zaagsel krijgt een tweede omdat dat naar boeren of maneges wordt gebracht.
Kan je de snijplanken van Baas Boards makkelijk onderhouden?
De eiken plank van Baas Boards is makkelijk te onderhouden door de bij de productie dubbelle laag diep ingedrongen onderhoudsolie. De plank is hierdoor vuilafstotend en water werend. Om de plank in deze staat te houden moet er echter wel regelmatig nieuwe olie of wax op aangebracht worden. Bij veel gebruik is één keer per maand raadzaam. U kunt hier deze olie en wax bestellen:
...................... = linkje naar olie/wax
Waarom een Baas Board snijplank voor bij het BBQ'en?
Een Baas Board is ideaal voor het BBQ'en omdat er een ruime sapgoot in zit zodat sappen die uit je vlees, vis, fruit of groenten kunnen lopen, allemaal opgevangen worden. Deze sappen zijn gemakkelijk schoon te maken door het ruime hoekvak.
Is een houten snijplank wel hygienisch?
Hout heeft sterke antibacteriele eigenschappen waardoor houten snijplanken heel hygienisch zijn. Sterker nog: snijplanken van hout zijn de meest hygienische. Daarnaast sluit hout kerven die door messen zijn gemaakt weer en dat houdt bacterien buiten de deur eh plank.
Toon 1 - 9 van 9
-
Weergave
- Sorteren op