KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 17.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

+ BBQ Ribs

Ingrediënten:

- 2 kg varkensribben

- 4 eetlepels bruine suiker

- 2 eetlepels paprikapoeder

- 1 eetlepel zout

- 1 eetlepel zwarte peper

- 1 theelepel knoflookpoeder

- 1 theelepel uipoeder

- 1 theelepel cayennepeper

- 250 ml barbecuesaus

 

Brandstof:

- Appelhout

 

Instructies:

1. Verwarm de Kamado voor op 110°C.

2. Meng de suiker, paprikapoeder, zout, peper, knoflookpoeder, uipoeder en cayennepeper voor de rub.

3. Breng de rub royaal aan op de ribs.

4. Plaats de ribs in de Kamado en rook gedurende 3 uur.

5. Bestrijk met barbecuesaus en rook nog 1 uur.

6. Serveer met gegrilde aardappelen en koolsalade.

 

Tips:

- Gebruik een vleesthermometer om de interne temperatuur van de ribs te controleren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2025 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce