Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (33)
- + KAMADO ACCESSOIRES (313)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (146)
- + NAPOLEON BARBECUES (151)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (40)
- + RUBS & SAUZEN (155)
- + KAMADO ONDERDELEN (67)
-
+
RECEPTEN
(75)
- Bijgerechten van de BBQ (20)
-
Hoofdgerechten van de BBQ
(37)
- Parelhoenfilet op Cederhout (5)
- Iberico Rack (12)
- Picanha (3)
- Beer Can Chicken variatie - Cola Can Chicken (8)
- Makkelijke zalm van de BBQ (7)
- Zalm op de BBQ - Warm gerookte zalm (18)
- + Pulled Pork (0)
- + Gegrilde Knoflookgarnalen (0)
- +Ossenhaas met Kruiden (0)
- Oezbeekse Plov uit de Kazan en van de kamado (0)
- BBQ desserts en Keij zoete verwennerijen (20)
- SALE (111)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (21)
- PIT BOSS GRILLS (62)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
+ BBQ Ribs
Ingrediënten:
- 2 kg varkensribben
- 4 eetlepels bruine suiker
- 2 eetlepels paprikapoeder
- 1 eetlepel zout
- 1 eetlepel zwarte peper
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel uipoeder
- 1 theelepel cayennepeper
- 250 ml barbecuesaus
Brandstof:
- Appelhout
Instructies:
1. Verwarm de Kamado voor op 110°C.
2. Meng de suiker, paprikapoeder, zout, peper, knoflookpoeder, uipoeder en cayennepeper voor de rub.
3. Breng de rub royaal aan op de ribs.
4. Plaats de ribs in de Kamado en rook gedurende 3 uur.
5. Bestrijk met barbecuesaus en rook nog 1 uur.
6. Serveer met gegrilde aardappelen en koolsalade.
Tips:
- Gebruik een vleesthermometer om de interne temperatuur van de ribs te controleren.