Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (34)
- + KAMADO ACCESSOIRES (317)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (158)
- + NAPOLEON BARBECUES (152)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (41)
- + RUBS & SAUZEN (155)
- + KAMADO ONDERDELEN (67)
-
+
RECEPTEN
(72)
- Bijgerechten van de BBQ (20)
-
Hoofdgerechten van de BBQ
(36)
- Parelhoenfilet op Cederhout (5)
- Iberico Rack (12)
- Picanha (2)
- Beer Can Chicken variatie - Cola Can Chicken (8)
- Makkelijke zalm van de BBQ (7)
- Zalm op de BBQ - Warm gerookte zalm (18)
- + Pulled Pork (0)
- + Gegrilde Knoflookgarnalen (0)
- +Ossenhaas met Kruiden (0)
- Oezbeekse Plov uit de Kazan en van de kamado (0)
- BBQ desserts en Keij zoete verwennerijen (17)
- SALE (111)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (20)
- PIT BOSS GRILLS (64)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Gegrilde Knoflookgarnalen
Ingrediënten:
- 500 g garnalen
- 4 teentjes knoflook, fijngesneden
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- Zout en peper
Brandstof:
- Kersenhout
Instructies:
1. Verwarm de Kamado voor op 200°C.
2. Meng knoflook, olijfolie, citroensap, zout en peper.
3. Marineer de garnalen gedurende 30 minuten.
4. Grill de garnalen 2-3 minuten aan elke kant.
5. Serveer met rijst en salade.
Tips:
- Gebruik spiesjes om te voorkomen dat de garnalen door het rooster vallen.