Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (34)
- + KAMADO ACCESSOIRES (317)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (158)
- + NAPOLEON BARBECUES (152)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (41)
- + RUBS & SAUZEN (155)
- + KAMADO ONDERDELEN (67)
-
+
RECEPTEN
(72)
- Bijgerechten van de BBQ (20)
-
Hoofdgerechten van de BBQ
(36)
- Parelhoenfilet op Cederhout (5)
- Iberico Rack (12)
- Picanha (2)
- Beer Can Chicken variatie - Cola Can Chicken (8)
- Makkelijke zalm van de BBQ (7)
- Zalm op de BBQ - Warm gerookte zalm (18)
- + Pulled Pork (0)
- + Gegrilde Knoflookgarnalen (0)
- +Ossenhaas met Kruiden (0)
- Oezbeekse Plov uit de Kazan en van de kamado (0)
- BBQ desserts en Keij zoete verwennerijen (17)
- SALE (112)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (20)
- PIT BOSS GRILLS (64)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Gemarineerde Biefstuk
Ingrediënten:
- 2 biefstukken (300 gram elk)
- 4 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels honing
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 1 eetlepel geraspte gember
- Zout en peper
Brandstof:
- Mesquitehout
Instructies:
1. Meng sojasaus, honing, knoflook en gember voor de marinade.
2. Marineer de biefstukken gedurende 2 uur.
3. Verwarm de Kamado voor op 220°C.
4. Grill de biefstukken 4-5 minuten aan elke kant.
5. Serveer met gebakken aardappelen.
Tips:
- Laat de biefstukken 5 minuten rusten voordat je ze aansnijdt.