Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
- + KAMADO (38)
- + KAMADO ACCESSOIRES (377)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (128)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (81)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (65)
- + RECEPTEN (112)
- + SALE (104)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (13)
- Vlees, Vis en Gevogelte (0)
Grand Feu
Maak kennis met de onverwoestbare geëmailleerde gietijzeren pannen en ovenschalen van Grand Feu
Het uitgebreide assortiment van Grand Feu heeft voor elke kok wel een onmisbare pan.
Of je nu opzoek bent naar een geëmailleerde gietijzeren braadpan om de stoofpotten van je grootmoeder te evenaren, een geëmailleerde ovenschaal voor de lekkerste ovenschotels, een gietijzeren geëmailleerde grillpan voor de mooiste strepen of een geëmailleerde gietijzeren koekenpan voor de heerlijkste pannenkoeken, bij Grand Feu hebben ze de pan die bij je past.
Het emaille van Grand Feu
De pannen en skillets zijn aan de buitenkant voorzien van een glanzende emaille, een robuuste bescherming voor het gietijzer én een lust voor het oog!
Het emaille en de vorm geven de pannen en ovenschalen een strakke uitstraling en door de verschillende kleuren (van klassiek rood tot modern licht- en donkerblauw) heeft Grand Feu altijd wel een pan in het assortiment die perfect in je keuken past.
De braadpannen en ovenschalen zijn aan de binnenkant voorzien van een matte emaille ter bescherming van het gietijzer en om aanbakken van je gerecht te voorkomen.
Het emaille is aan de binnen- en buitenkant opgebouwd uit 3 lagen en heeft een dikte van 450 um (+/- 80 um).
Grand Feu het nieuwe erfstuk binnen de familie
Het geëmailleerde gietijzer is onverwoestbaar en gaat generaties lang mee. Het is niet voor niets dat onze voorouders ze al in de keuken hadden staan. Door het onverwoestbare karakter zijn de pannen ook nog eens duurzaam en als klap op de vuurpijl gegarandeerd PFAS-vrij.
Door de dikte van het gietijzer, duurt het even voordat de pan of ovenschaal op temperatuur is. Het gietijzer houdt de warmte daarna heel goed vast. Doe je de deksel op de braadpan, dan kan het eten van het vuur af tot zelfs vier uur warm blijven.
Tips voor het gebruik
- Was je Grand Feu aanwinst voor het eerste gebruik af met wat water en afwasmiddel
- Gebruik geen scherpe voorwerpen in de pannen en ovenschalen.
- Is de pan of ovenschaal toch aangebakken en krijg je het met een spons niet weg? Breng wat water met baking soda aan de kook, laat afkoelen en schraap de aangekoekte delen met een houten/plastic spatel uit de pan.
- Makkelijk in onderhoud, kan in de vaatwasser
- Droog je pan of ovenschaal goed af voordat je hem wegzet, zodat de niet-geëmailleerde delen niet gaan roesten
- Zeer gelijkmatige hitteverdeling
- Perfect voor searen, sauteren, bakken, koken
- Geschikt voor:
- Gas
- Halogeen
- Inductie
- Keramisch
- Elektrisch
- Oven
- Barbecue (indirect)
Toon 1 - 12 van 20
-
Weergave
- Sorteren op