Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
- + KAMADO (34)
- + KAMADO ACCESSOIRES (317)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (158)
- + NAPOLEON BARBECUES (152)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (41)
- + RUBS & SAUZEN (155)
- + KAMADO ONDERDELEN (67)
-
+
RECEPTEN
(72)
- Bijgerechten van de BBQ (20)
-
Hoofdgerechten van de BBQ
(36)
- Parelhoenfilet op Cederhout (5)
- Iberico Rack (12)
- Picanha (2)
- Beer Can Chicken variatie - Cola Can Chicken (8)
- Makkelijke zalm van de BBQ (7)
- Zalm op de BBQ - Warm gerookte zalm (18)
- + Pulled Pork (0)
- + Gegrilde Knoflookgarnalen (0)
- +Ossenhaas met Kruiden (0)
- Oezbeekse Plov uit de Kazan en van de kamado (0)
- BBQ desserts en Keij zoete verwennerijen (17)
- SALE (111)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (20)
- PIT BOSS GRILLS (64)
VUUR & ROOK | World's Best BBQ
-
Vuur & Rook – World’s Best BBQ van Martijn Schimmel. Ontdek technieken, tools en authentieke BBQ-stijlen voor sappig vlees, vis en meer.
Vuur & Rook – World’s Best BBQ
BBQ’en is meer dan koken alleen – het is vuur, buitenlucht, gezelligheid en samen genieten van goed eten. Met Vuur & Rook – World’s Best BBQ van Martijn Schimmel ontdek je hoe je de ultieme barbecuebeleving creëert. Geen taaie stukken vlees meer, maar sappige gerechten vol smaak, bereid zoals echte pitmasters het doen.
Alles wat je moet weten voor next-level BBQ
Dit stoere, grote barbecueboek met hardcover laat je stap voor stap zien hoe je meester wordt van het vuur. Leer alles over onmisbare BBQ-tools, de juiste houtskool en technieken voor vlees, vis, kip en zelfs sandwiches. Ontdek ook de geheimen van de Amerikaanse BBQ-stijlen en breng die authentieke smaken naar je eigen achtertuin.
Voor stoere mannen én vrouwen
Of je nu net begint of al een ervaren grillmaster bent, met dit boek leer je nieuwe technieken en gerechten waarmee je indruk maakt op elk tuinfeest. Stoer, praktisch en boordevol inspiratie om elke BBQ naar een hoger niveau te tillen.
Praktische info
- Auteur: Martijn Schimmel
- Hardcover
- Nederlands
- ISBN: 9789463541572
- Pagina’s: 184
- Verschijningsdatum: 07 april 2025
BBQ-tip
Gebruik de tips uit World’s Best BBQ om een klassieke low & slow brisket te maken of experimenteer met Amerikaanse ribs op de kamado. Combineer het met huisgemaakte sandwiches voor een onvergetelijke BBQ-avond met vrienden en familie.
Geen specificaties gevonden
- EAN 9789463541572
- Gewicht 900